``Фабрика за мечти Светлина`` - иновативно място за деца и възрастни

Кои сме ние?

Маги, Ива и Мими – три момичета, които вярват в потенциала на всяко дете, в силата на различното образование, в магията на интересно поднесената информация, която разкрива нови хоризонти.

Зад идеята стои Частен образователен комплекс “Светлина”, лицензирана образователна институция с 20-годишен опит, на чиито екип от висококвалифицирани специалисти са се доверили през годините над 1000 семейства за грижата, развитието и образованието на своите деца.

Магдалена Димитрова – Маги – Основател. Човекът с идеята да сътвори място, в което деца и възрастни да откриват нови светове и да надграждат знанията си чрез иновативни и съвременни занимания. Да сбъдват мечтите си и отключват своя потенциал.

Ива Христова – Ивка – Изпълнителен Директор. Човекът, който прегърна идеята и я прие за своя мисия. Готова да превърне Фабрика за Мечти “Светлина” в най-доброто място за развитие на деца и възрастни в България.

Мария Савова – Мими – Откривател. Човекът, който допринася с идеи, подкрепа и развитие за сътворяването на това магическо място.

Водени от разбирането, че за развитието на всеки човек е важна средата, в която се учи и твори, сме поканили едни от най-добрите специалисти в различни сфери на опит – изкуство, музика, спорт, наука, личностно развитие и много други. Сигурни сме, че те ще накарат всяко дете и възрастен да се чувства специален, за да отключи своя потенциал и работи за своето личностно развитие. В приятната обстановка на „Фабрика за мечти Светлина“ освен нови знания и умения, ще откриете и много нови приятели, с които да споделите своите мечти.

Нашата мисия е да създадем среда, в която всеки човек да открива своите таланти и развива себе си. Посещавайки заниманията във „Фабрика за мечти Светлина“ всеки от вас ще има възможност да се докосне до иновативни методи за водене на различните занимания, които сме подготвили, да събуди своя интерес към самоусъвършенстване, както и да превърне всяка своя мечта в реалност.