Група: 9 - 14 г.

По време на заниманията малчуганите ще се научат как да направят репортаж и да подготвят по най-атрактивния начин своето видео за така желания канал в YOUTUBE. Ще обучим децата как да представят новини и да ги заснемат по най-добрия начин.

Как да общуваме на езика на телевизията?

 • Как да се подготвим и да вземем интервю? – часове по журналистика.
 • Как да заснемем репортаж? – часове по операторско майсторство.
 • Как да сглобим заснетия материал и да го подготвим за „ефир“ – часове по видео обработка

  📺 В 8 поредни съботи те чака истинско приключение в света на телевизионното изкуство. Стани велик репортер или готин инфлуенсър!

Заниманията ще стартират при 5 записани участника, местата са ограничени до 10 деца.

Необходимо е да се обадите на +3598 99 999 190 и +3598 97 811 453 или да ни изпратите писмо на адрес nim.animations.school@gmail.com със следната информация – две имена и възраст на детето, телефон за контакт с родител, както и 30% от сумата преведени по банкова сметка не по-късно от 3 дни преди започване на заниманията. При отказ до 3 дни преди започване на курса се възстановяват 80% от сумата. След този срок се възстановяват 20%.

 

Информация

 • Кога:

  01.02.2020 г. (събота) от 10:30 до 13:00 ч.

 • Начин на плащане

  В брой или с карта на място.

 • Цена:

  Цена: 220 лв.

  При 2 и повече деца от едно семейство – отстъпка за всяко следващо дете.

Често ли мечтаеш да хванеш микрофона и да задаваш въпроси на хора, които не познаваш?

Обръщаш ли камерата на телефона си в селфи режим, за да създадеш поредното видеоклипче, което да качиш в социалните мрежи?

Мечтаеш ли да имаш хиляди последователи и милиони харесвания?

А може би постоянно се ровиш в нета, за да следиш какво ново се случва около теб?

19:00 ч. за теб е време не само за вечеря…, а за централните емисии новини?

Само едно “да” на някой от тези въпроси и със сигурност можем да кажем, че си заразен с екранен вирус, от който отърване няма!!! Той в никакъв случай не е опасен, напротив, води до изключителни постижения, нови знания, запознанства, приятелства и много често до завидна популярност!

Ние няма да се опитваме да те излекуваме, а ще се постараем да ти дадем най-добрите “лекарства”, за да го поддържаш на професионално ниво!

Ще те научим как да се подготвиш за интервю, като истински журналист!

Как да настроиш камерата си, за да си ослепително зашеметяващ репортер или влогър!

Ще те научим как да вземеш интервю и как да сглобиш своето ВИДЕО⁉️!

Всичко, което трябва да знаеш за създаването на професионално видео, можеш да го научиш при нас!

– Журналистика,

– Операторско майсторство и Видеообработка!

📺 В 8 поредни съботи те чака истинско приключение в света на телевизионното изкуство. Стани велик репортер или готин инфлуенсър!

Марина Николова

Марина Николова започва кариерата си като журналист и репортер в Нова телевизия още през 1999 г. Дълги години води и авторско предаване в телевизията ( „Животните представят“ – детско предаване с образователно-развлекателна насоченост). Междувременно завършва НАТФИЗ “Кр. Сарафов“ – филмова и телевизионна режисура – магистърска степен. По- късно кариерата й я отвежда в сутрешния блок на ТВ 7, БТВ, „Господари на ефира“ и Българската национална телевизия, където е редактор на предаването „Здравето отблизо“. Член е и на Съюза на Българските Журналисти…

„Целта ни е децата да придобият дигитална грамотност и да ги научим как могат да използват технологиите, за да развиват своята креативност по отношение на визуалните изкуства. Искаме да ги научим да създават качествени видеа, като им предоставим професионална техника, преподаватели, както и достъп до голямата сцена и широката аудитория.“

Преподавател – Марина Николова – основател на детско училище за визуални изкуства НИМ анимейшънс.

Оценки

Средна оценка

Вашата Оценка

[Total: 1   Average: 5/5]