Група: 6 - 10 г.

Защо е важно да развиваме паралелно ляво и дясно полукълбо на мозъка?

Упражненията за развиване на ляво и дясно полукълбо на мозъка подобряват възприемането и запаметяването на нова информация; подобряват нервната система; развиват фини двигателни умения, памет, внимание, реч; разкриват скрити мозъчни способности; разширяват потенциала на мозъка; помагат за развиване на EQ (емоционална интелигентност). Доказано е, че максимално умствено развитие може да бъде постигнато само с координираната работа на двете полукълба едновременно. За да  развием интелигентно и самостоятелно дете, работим за хармонично развиване мозъка му.

Информация

 • Кога:

  29.02.2020 г. /събота/ от 14:00 ч. до 15:00 ч.

 • Начин на плащане

  В брой или с карта на място.

 • Цена:

  Месечена такса: 80 лв.
  Индивидуално посещение: 25 лв.

Как постигаме това?

В курса за развитие на ляво и дясно полукълбо на мозъка, залагаме на изкуството. Посредством различни упражнения, свързани с рисуване, музика и ритъм, театрални упражнения, двигателни упражнения, моделиране, визуализиране и др. подобряваме паралелната работа на двете полукълба на мозъка. Забавления, смях, игри развиват въображението и разгръщат потенциала на всяко дете. Всяко занимание има различна тема, свързана с различните изкуства. Учим се на асоциативно мислене, мотивирайки мозъка да работи с двете полукълба едновременно. Учим се да работим в екип с отборни игри, както и да вземаме самостоятелни решения с индивидуални игри. Много цветове, музика, усмивки, светлина, танци, любов съпровождат всеки един урок.

Заедно творим вълшебства.

Цветомира Александрова

Казвам се Цветомира Александрова и съм творец по душа. Обичам изкуството. Харесва ми идеята да комбинирам различни изкуства заедно. През живота си съм се занимавала с танци, рисуване, приложни изкуства, музика, театър. По образование съм журналист и педагог. В момента активно се занимавам с театър. Имам опит с деца от 12 години. Основна част от работата ми с деца е свързана с откриване на силните страни на детето и развитие на потенциала му. Паралелното развитие на ляво и дясно полукълбо на мозъка посредством различни изкуства е основна част от работата ми. Работата с деца за мен е любов, предизвикателство, уникална възможност да се уча с тях и от тях.

Заедно творим вълшебства.

Оценки

Средна оценка

Вашата Оценка

[Total: 0   Average: 0/5]