Английски език с Питър

Искате ли децата Ви да владеят правилен и издържан граматически Английски език? Подарете им шанса да учат английски език с Native Speaker преподавател и самоувереността да владеят перфектен говорим английски език!

Програмата на Питър цели децата да положат стабилни основи на техните граматически знания като се научат да използват езика говоримо и писмено. А това ще се случи чрез успоредно и плавно усъвършенстване на четирите езикови умения – говорене, четене, писане и слушане. Програмата включва веднъж месечно занимания по сценични изкуства на английски език.

*За по-малките те ще пренесат децата в един вълшебен приказен свят, със сцени от „Малкият принц“, където ще ги учим на стойностите неща в живота с помощта на преживяванията на героите.

*Заниманията с по-големите, ще развиват въображението и творческия потенциал на тийнейджърите, посредством етюди и актьорски упражнения с тематика близка до интересите им. Ще се преобразяваме във влогъри, ютубъри, ще разиграваме видеоигри в реалността, спортни състезания, превърнати в танц и театър, ще се учим да озвучаваме герои.

Звучи интересно, нали?
Не пропускайте шанса да запишете детето си!

Нашата мисия:
В днешния все по-глобализиращ се свят, изучаването на чужд език и опознаването на нова култура е важно предимство. И колкото по-рано се поставят основите, толкова по-добре.
Самоувереността в доброто владеене на английски език дава добро начало на вашето дете за отлично образование и възможности за професионално развитие в бъдеще.
При нас детето Ви ще получи шанса да учи английски с Native Speaker преподавател. В обучението по английски език, Питър използва игрови методи, творчески подходи, песни и игри, за да отключи потенциала на детето.

Програмата на Питър цели децата да положат стабилни основи на техните граматически знания като се научат да използват езика говоримо и писмено. Това се случва чрез успоредното и плавно усъвършенстване на четирите езикови умения – говорене, четене, писане и слушане.

✔ Полагане на много добри и трайни основи по разговорен английски
✔ Помощ при подготвяне на домашни и помощ при усвояване на учебния материал
✔ Упражнения по разговорен английски
✔ Учене чрез игри, песни и забавни и вълнуващи истории
✔ Фокус върху говоримия английски език
✔ Интуитивен подход на учене
✔ Задействане на естествените способности на децата да учат езици

Нашият Преподавател:
Здравейте!
Казвам се Питър Чикой и съм роден в Замбия. Детството си прекарах във Великобритания, където ме доведе моето семейство. Съдбата ми отреди България за моя бъдеща Родина. Завърших Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност Журналистика. По-късно записах и завърших втора специалност: Реклама.
Имам следдипломна квалификация в Американския университет – завършен курс по английски език. Преподавал съм online курсове на студенти, подготвящи следдипломната си квалификация и докторантури, изискващи специфична терминология и речник.

Защо да изберете курса по Английски език с Питър?

✔ Нейтив спийкър преподавател с отличен български език
✔ Индивидуален подход към всяко дете в зависимост от нивото на английски език
✔ Малки групи
✔ Игрови подход за по-малките
✔ Позитивна и сърдечна учебна среда
✔ Сценични изкуства на английски език

*Подходящ е за деца от предучилищна група до 9 клас.

Кога?
04.01.2020 г. /всяка събота/
10:00 ч. – 12:00 ч. /6-10 г./
12:30 ч. – 14:30 ч. /11-15 г./

Къде?
Фабрика за мечти „Светлина“,
кв. Лозенец, ул. Св. Седмочисленици 23

Колко?
120 лв. /за месец/

Начало

10:00 am

събота, януари 4, 2020

Край

2:30 pm

събота, януари 4, 2020