Безплатен Демо Урок: МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

Днешното съвремието дава готови решения. Всичко се проверява в Google, усилията се свеждат до минимум и мозъците ни не използват дори малка част от капацитета си. Макар новите технологии да са улеснение в ежедневието, те могат и да пречат. Пречат, когато свикваме да разчитаме само на тях, когато сме неспособни да се справяме с предизвикателства сами. Ако искате Вашето дете да притежава точност и бързина при взимането на решения, да развие своята емоционална интелигентност и аналитично и творческо мислене, Ви каним на БЕЗПЛАТЕН демо урок, с който ще Ви запознаем с уникалната система МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА.

Oбучението по ментална аритметика ще помогне на Вашето дете по-добре да усвоява училищната програма, да развива умения свързани с паметта, въображението, логиката и мисленето. Помага за по-доброто разбиране на точните науки: математика, физика и геометрия. И не на последно място – изгражда увереност у децата. Когато Вашето дете се научи да смята бързо по-добре от възрастен, то ще знае, че може да научи всичко, стига да се постарае!

Целта на МА не е бързото решаване на аритметични задачи – това е само резултат, който показва, че у детето се тренират такива важни умения като логика, силна концентрация, въображение и фотографска памет.

Кога:
16.02 /неделя/ от 10:30 ч. до 12.00 ч.

Къде:
кв. Лозенец, ул. Св. Седмочисленици 23

? Местата за демо урока са ограничени и предварителното запазване на място е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

? +35989 781 1453

Начало

10:30 am

неделя, февруари 16, 2020

Край

12:00 pm

неделя, февруари 16, 2020