Капоейра

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН открит урок по КАПОЕЙРА!

Капоейра е афро-бразилско бойно изкуство, което се ражда в началото на 16 век в Бразилия като отговор на робите спрямо португалските колонизатори. Съчетание от танц, акробатика и бой, капоейра се превръща в символ на свобода. В България капоейра става все по-популярна форма на тренировки и игра.

Курсът по капоейра предвижда плавно въвеждане на децата в света на капоейра с различни движения, скрити в най-разнообразни игри.

*Изучават се основни удари и защити и няколко акробатични преминавания, които изпълнени последователно представляват игра на капоейра.

  • Целта за първата година е децата да усвоят и повишат базовата си координация и да привикнат към изключително полезните за тях движения по пода и упражнения със собствено тегло.
  • Във втория етап децата развиват сила и започват да играят по-плавно, с по-голям обхват от капоейра удари, защити и по-сложни преминавания и силови стойки.

Инструктор:

Мария Райчева (Градуада Транкуильа) е родена през 1985 г. в град Плевен. Занимава се с капойера от 2011 годинa. Тя е една от първите ученички на Инструтор Парафузо – Коста Щерев.

Започва да води тренировки по капоейра за деца през 2013 година в спортен и танцов клуб Суперформа. Там преподава до 2016 година. Участва в организацията и всички участия на капоейра клуб Кордао джи Оуро България. Посещавала е международни капоейра семинари в Гърция, Сърбия, Русия, Германия. Ежегодно посещава семинарите на учителя на групата Местре Изол в Германия.

Подходящ е за деца: 4 г. – 7 г.

Кога:
14 март 2020 г.

Къде:
Фабрика за мечти „Светлина“
кв. Лозенец, ул. Свети Седмочисленици 23

Колко:
БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК

Месечна такса: 40 лв.
Индивидуално посещение: 13 лв.

Местата в събитието са ограничени и предварителното запазване на място е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Очакваме Ви!

Начало

4:30 pm

събота, март 14, 2020

Край

5:15 pm

събота, март 14, 2020