Семинар: Живот без страх

Как да преодолеем страховете и да сбъднем мечтите си? 

„Да вярваме, че сме в състояние да живеем живота си без страх, си остава една от големите ни илюзии; той е част от нашата екзистенция, отражение на нашата зависимост и на знанието, че сме смъртни. Ние можем само да се опитваме да създаваме противодействащи му сили: смелост, доверие, познание, мощ, надежда, смирение, вяра и любов. Те ни помагат да приемаме страха, да се стълкновяваме с него, отново и отново да го побеждаваме.“ Фриц Риман

Като психотерапевт съм работила с много хора и техните лични истории, страхове и въпроси. Ние сме човешки същества със свои уникални минало, настояще и бъдеще и със сигурност имаме какво да споделим и научим един от друг.

Този семинар ще е споделен опит, малко теория, открит разговор и преживяване, време за релаксация и надявам се много полезни контакти, защото заедно се справяме много по-добре.

Какво ще научите:
– Основни форми на страх и травмите, които ги формират?
– Страх от обвързване и стъпки за преодоляването му.
– Какво е успехът и защо хората се страхуват от него?
– Бонус: Паник атаки и как сами да си помогнем?

Водещ: Яница Неделчева – сертифициран психотерапевт в сферата на системния подход и фамилната психотерапия, международен обучител и международен консултант по хранителни нарушения.

⭐ Кога?
29 февруари, 2020 г. от 17:30 ч. до 19:30 ч.

⭐ Къде?
Фабрика за мечти “Светлина”, кв. Лозенец, ул. Св. Седмочисленици 23

⭐ Колко?
20 лв. /при предплащане/
25 лв. /на място/

Очакваме Ви!

Начало

5:30 pm

събота, февруари 29, 2020

Край

7:30 pm

събота, февруари 29, 2020