Адриана

Здравейте, аз съм Ади от „ДНК- Детски Научен Клас“ и нямам търпение да разкрия магията на науките на Вашите деца. Те със сигурност ще се влюбят.

Моят опит:
Моят опит е изключително разнообразен. Завършила съм строително инженерство и инженерна екология, но професионалният ми път започна в сферата на бизнес развитието и продажбите. В последните години, обаче, се посветих именно на преподаването и вярвам, че това е моето призвание. От вече над 4 години преподавам въздушна акробатика на деца и възрастни.
А сега преоткрих и любовта си към науките и щастието, което ми носят децата с техните учудени погледи жадни за още знания.

Защо се включвам в проекта Фабрика за Мечти:
Искам да предам любовта към науката на още повече деца и да им помогна да станат откриватели – любопитни, питащи, търсещи и искащи да научат нови неща.

Интересни факти за мен:
Обожавам да вися надолу с главата от високо, завързана само за краката си. И уча и други хора да го правят 🙂 Посвещавам времето си само на неща, които правя с желание и които ме карат да се чувствам щастлива.

Какво ме вдъхновява в работата ми:
Възможността да предам своята мотивация и от своята любов към това, което правя. Обичам да виждам как моята страст започва да прави и други хора щастливи.
Искам децата да се превърнат в откриватели. Не само да се забавляват по време на заниманията ни, а да породя у тях истински интерес, който те след това сами да развият извън класната стая.