Обучението по музика допринася за цялостното развитие на детето и оформянето му като личност.

Как влияят уроците по китара на децата:

Музиката е универсален език. Изучаването му дава на децата по-добри социални умения и повече възможности. Дори да не станат професионални музиканти, заниманията по китара и придобитата култура ще подпомогнат бъдещото им лично развитие и реализация.

Уроците по китара включват изучаване на основите на музикалния език- писане и четене на ноти, свирене от пръв поглед, основни музикални форми. Уроците подпомагат музикалното израстване на детето и допринасят за формиране на добър вкус към музиката, умения за системна работа, самодисциплина, търпение и внимание към детайлите. Заниманията с музика развиват също математическите умения и подобряват способностите за изучаване на чужд език.

Индивидуални уроци:

Индивидуалните уроците по китара подпомагат музикалното израстване на детето и формират у него добър вкус към музиката, умения за системна работа, самодисциплина, търпение и внимание към детайлите.

Групови уроци:

В груповите уроци децата се учат да бъдат част от един отбор, да водят и дабъдат водени, да общуват свободно и да изразяват себе си с помощта на музиката.

Защо детето Ви да се запише на уроци по китара във Фабрика за мечти „Светлина“:

Освен усвояване на инструмента уроците включват упражнения за развитие на слуха, музикалната
памет, обогатяват общата музикална култура. Запознават учениците както с творчеството на големите световни композитори, така и с традиционния български фолклор.

За начинаещите предлагаме индивидуална програма, съобразена с възможностите и личните интереси. За по-напредналите предлагаме индивидуална подготовка и явяване на ежегодните изпити Асоциирания борд на Кралските музикални училища (http://abrsm.or4). Тази най-голямата и авторитетна организация за присъждане на музикална квалификация е акредитирана по стандартите на Обединеното кралство. Издадените дипломи носят кредити при кандидатстване в западни университети.

 

Учебен план

Уроците по китара са индивидуални и записването става предварително. Детето Ви може да посещава уроците както 1 път седмично, така и 2 пъти.

Можете да се свържете с нас на тел: 0897811453, за да изберем заедно най-подходящото време спрямо Вашия график и този на детето Ви.

Анастас

Здравйте,
Аз съм Анастас и за мен музиката е професия и хоби.

Моят опит:
Както повечето хора в семейството ми от 5 годишен съм се потопил в света на музиката.
Дипломирах се като преподавател по китара и лицензиант на Борда на Кралските Музикални училища, натрупах известна практика в Обединеното Кралство.
В работата ми като музикален педагог от голяма полза е образованието от Софийския университет, който завърших с магистърската степен по психология.
Понастоящем съм докторант в катедра Музика на Югозападен университет Неофит Рилски.

Считам музиката за универсален език, който обединява хората от различни държави и им позволява да общуват пълноценно. Веднъж усвоили този език децата могат да го използват цял живот независимо дали продължат да се занимават активно с музика или не.
Вярвам, че уроците по китара допринасят за цялостното развитие на децата и изграждането им като пълноценни личности, добре приети и адаптирани навсякъде по света.

Оценки

Средна оценка

Вашата Оценка

[Total: 1   Average: 5/5]