Физическите и умствени ползи от свиренето на музикален инструмент са научно доказани. Музиката намалява стреса и развива въображението. Пианото е инструмент, който предоставя възможност за творческа изява или просто моменти на забавление и радост. През последните години се откриват все повече ползи от свиренето на пиано, които свързват музиката със здраво тяло, здрав ум и здравословен живот.

Как влияят уроците по пиано на децата:

Свиренето на пиано повишава когнитивните и интелектуални способности. Активира тези части на мозъка, които са пряко свързани с пространственото и логическото мислене. Също така подобрява паметта, изгражда добри навици като фокус и постоянство, усърдие и творчество, увеличава пространствено-времевите способности, които помагат в математиката, науката и инженерството.

Музикалните уроци физически развиват частта от лявото мозъчно полукълбо, което обработва вербалната комуникация. Деца, които са имали няколко години обучение по пиано биха могли да обогатят речниците си с двадесет процента повече думи.

Редовната музикална практика в ранна възраст може да направи структурни промени в мозъка, които го правят по-ефективен, както по време на практикуване, така и в извън-музикални начинания.

Информация

 • Свободни часове:*

  Събота
  от 10:00 до 10:55 ч.
  от 11:00 до 11:55 ч.
  от 12:00 до 12:55 ч.
  от 13:00 до 13:55 ч.

  Неделя
  от 16:00 до 16:55 ч.
  от 17:00 до 17:55 ч
  от 18:00 до 18:55 ч.

  *Освен обявените часове, след договорка с преподавателя могат да се изберат и други дни. За повече информация можете да се свържете с нас на тел: 0897811453

 • Цена:

  100 лв. за 4 посещения – (1 път седмично)

  180 лв. за 8 посещения – (2 пъти седмично)

 • Начин на плащане:

  На място в брой или с карта.

Уроците по пиано са индивидуални и записването става предварително. Детето Ви може да посещава уроците както 1 път седмично, така и 2 пъти.

Можете да се свържете с нас на тел: 0897811453, за да изберем заедно най-подходящото време спрямо Вашия график и този на детето Ви.

Даниела

Здравйте,
Аз съм Даниела Ковачка и събуждам любовта на децата към музиката и пианото.

Моят опит:
От 6годишна възраст започнах да изучавам пиано и солфеж в детска музикална школа. Завършила съм музикално училище и пълния 5-годишен курс на ДМА София със степен магистър. В продължение на 5 години съм работила за „Опера 2001“ със седалище в град Аликанте, Испания. Участвала съм в много концерти, оперни и оперетни спектакли. С колеги сме изнасяли образователни концерти и представления в детски градини и училища. Пътувала съм с различни състави в Италия, Германия, Австрия, Испания, Люксенбург, Гърция, Турция.

Работила съм в камерен, симфоничен, оперен оркестър, както и в камерни състави – дуо, трио, квартет, квинтет.

От 2016 година работя в Частен Образователен Комплекс „Светлина“ като музикален педагог и учител по пиано на деца от 4 до 12г. Разбирам се добре с децата и имам подход към тях. Запозната съм и подкрепям новите тенденции за обучение на деца. Бих искала да предам опита и знанията си на деца, които споделят моята любов към музиката.

Оценки

Средна оценка

Вашата Оценка

[Total: 0   Average: 0/5]