Какво е Хюман Дизайн?
Хюман Дизайн са тези две думи, които ни свързват със себе си и по между ни. Една от най-търсените световни системи, която комбинира и обединява в себе си: древната китайска книга на промените И-дзин, ведическото знание, кабала, астрономията, астрофизиката, aстрологията, квантовата физика и генетиката.
Хюман дизайн ни помага да научим какви сме създадени, кои енергии преобладават в нас и ни управляват и влизайки в синхрон със същността си, вършейки което ни е естествено и за което сме предназначени, да реализираме в максимална степен изначално заложените ни възможности.

С дата и ориентировъчен час на раждане, чрез Дизайнът на Човека, имаме възможността да си изясним:
– Кои са качествата и потенциалът ни?
– Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си?
– С каква жизнена енергия разполагаме и как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени?
– Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите?
– Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения?

За кого е подходящ Хюман дизайн?
Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света. Хюман дизайн ни дава карта на нашия потенциал. Показва ни какво е заложено в нас като дадености и способности. Неща, в които бихме се изразили най-пълноценно, неща, в които бихме били по условие силни. Нещата, с които да допринесем към живота, към света, към връзките, които имаме.

Чрез него бихме могли да си отговорим на следните въпроси:
– Как сме устроени и как да се отнасяме към себе си, за да можем да се изразим най-пълноценно?
– По какъв начин можем да взимаме правилните решения за себе си, независимо от обстоятелствата, в които се намираме, независимо от мащаба, независимо от контекста и сериозността на решението?
– Какво въздействие имаме над околните?
– Как да се подхранваме, как да дадем на себе си най-доброто, за да дадем на света най-доброто?

Личната графика на тялото съдържа ключова информация, позволяваща да узнаем как да следваме своята посока при всякакви обстоятелства, за да се сбъдваме в своето предназначение.

Какво значи да изживееш дизайна си?
Да изживееш дизайна си, природата си, сърцето си е да си свързан с тази будност и осъзнатост, за всичко това, което минава през нас като теми и енергия, която постоянно се променя. Тук сме да се научим отново да я разпознаваме, да взаимодействаме с нея благоприятно, да я наблюдаваме как влияе, да я усещаме и пускаме без да се идентифицираме с нея.

Какво най-често се случва, ако не следваш „програмата си“?
Разпиляваме енергията си. Идентифицираме се с променящата се енергия на заобикалящата ни среда. Изпитваме гняв, фрустрация, горчивина и разочарование. Разболяваме се. Взимаме емоционални решения или позволяваме на ума да управлява живота ни. Губим връзката с тялото си и неговите нужди, усещания, интуиция. Борим се. Борим се със себе си, с близките си, с живота. Забравяме най-важното, че сме тук да се радваме и да празнуваме най-ценното – сътвореното.

Всеки е роден с вграден механизъм, който му позволява да заеме успешно място в него. Трудното е, мнозинството не разбират кое е присъщото им място, не умеят да бъдат себе си. А колкото по-рано човек разбере своята истинска природа, толкова по-скоро ще стане свободен. И успешен. И богат. И каквото друго желае.
Всичко, което желаем да придобием или постигнем, е заключено в самите нас. Ра, създателя на Хюман Дизайн споделя, че тази система е съвършено духовно знание, защото дава на човешкото същество способността да приеме живота и съществуващото каквото е, постигайки съвършенството, заложено му генетично.

Как протича една сесия:

Консултациите по Хюман Дизайн включват вдъхновяваща писмена част, която се подготвя преди срещата. По време на срещата на база на писмената част се надгражда.
Продължителност на консултацията – 120 мин. Тя включва запис на разясненията по картата и още допълнителни полезни материали.
Писмената част може да се разглежда като „книга за себе си“. Полезно би било да се подчертае какво ви е докоснало и това,
което не разпознавате или имате нужда от примери и яснота, за да се разгледат по време на срещата.
Резултатът от сесията дава възможността да осъзнаем кое е това, което ни движи напред и кое е това, което ни спира. Помага ни да изберем областите, които искаме да подобрим, да предприемем конкретните действия, чрез които да създадем пълноценния и щастлив живот, който истински обичаме и ценим.
След като приключи сесията, най-важната част е свързана с личната отговорност и това да се правят опити да се прилага прочетеното, чутото и споделеното.
Всяка информация в живота е нужно да има практическо приложение, за да разпознаем през себе си нейната автентичност и да ѝ се
доверим и занапред.

Индивидуална сесия:

Силно въздействащ е първоначалния прочит на вашата хюман дизайн карта. Вход към преоткриването на себе си, на автентичната ви природа. Това е истинско самозареждащо пътуване. В него ще можете да се запознаете с вашата стратегия, авторитет и характеристиките на своя дизайн. Ще добиете представа защо сте тук, какъв е потенциалът на уникалния ви принос, как да изразявате истинския си аз и житейското си предназначение. Как да живеете автентично дизайна си, взимайки правилните решения.
Цена: 110лв
ЗАПАЗИ СЕСИЯ НА ТЕЛ: 0897 811 453

Партньорска сесия:

Всеки от нас е уникален, устроен различно и заслужава да бъде почитан и подкрепян в това. Във възможността да изразява своята истинска природа. Когато една двойка има предимството да разбира
другия, неговия уникален дизайн, както и  съвместния им дизайн и това, което се отключва по между им – съществува потенциалът връзката да бъде изградена върху автентичност, приемане, състрадание и взаимно уважение.
В тази сесия ще имате възможността да научите как да общувате в личен план със своя любим, дете, член на семейството, колега или приятел.
Цена: 170лв
ЗАПАЗИ СЕСИЯ НА ТЕЛ: 0897 811 453

Семейна сесия:

Разглеждането на Семейството е изключително благотворно, особено за децата. Чрез разглеждането на Пентата (групова аура от 3 до 5 души) се дава възможност на всеки член да разпознае динамиката на
семейните взаимоотношения и как тя присъства неизменно като механика. Когато разбираме как функционира тази обща семейна аура, бихме могли да сътворим среда без обвинения и упреци, среда
приемаща и подкрепяща членовете на семейството.
Цена: 170лв за двама (+30лв за всеки следваш член на семейството)
ЗАПАЗИ СЕСИЯ НА ТЕЛ: 0897 811 453

Оценки

Средна оценка

Вашата Оценка

[Total: 0   Average: 0/5]